L'Estudi

 

“Dues mirades amb un mateix objectiu”

 

f/studio és un estudi d'imatge i audiovisuals de Barcelona. Aquest projecte neix l'any 2015 de la fusió dels més de 20 anys d'experiència d'Albert Chust com a fotògraf professional i la nova visió que aporta Bernat Oller.

Creiem que aquesta suma de factors multiplica i ens permet crear peces amb una gran qualitat i una estètica moderna i actual.

A f/studio creiem en la bona imatge per sobre de tot, per això tractem cada projecte amb molta cura i tenim en compte tots els aspectes tècnics i estètics que ens permeten aconseguir uns resultats òptims en cada cas.

Realitzem projectes de fotografia i audiovisuals per als nostres clients, des de la preproducció fins al resultat final. Enfoquem cada projecte de manera individual, pensant en la idea, el missatge i els mitjans necessaris per a aconseguir-ho.

 

Bernat Oller
Barcelona. 1988

Fotògraf que acaba els seus estudis de Fotografia i Creació Digital al CITM-UPC (Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia) l'any 2012. A finals d’aquell mateix any funda estudi oh! on treballa fins a principis de 2015. Ha realitzat principalment projectes de fotografia de producte, alimentació, moda, paisatge i projectes audiovisuals.
www.bernat-oller.com

 

Albert Chust
Sao Paulo. 1959

Fotògraf provinent d’una família amb amplia tradició publicitària, comença la seva activitat com a soci fundador de l’estudi DEVISU a Barcelona. Posteriorment crea el seu propi estudi l’any 1990 i s’especialitza en la fotografia publicitària. Ha realitzat principalment projectes de fotografia d’alimentació, producte, editorial i interiorisme. Des de 2006 compagina la seva activitat professional amb la docència a diversos centres: CITM-UPC (Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia) ERAM Girona and INSPAI (Diputació de Girona).